Odling

Äppellunden i Majorna

Listad av: Grow Here

EJ LÄNGRE AKTUELLT.
Vi har informerats av annönseren att följande möjlighet finns tyvärr ej längre är tillgänglig. Vill du odla på denna typ av plats skriv ett inlägg i vår facebook grupp så kanske du kan kopplas ihop med andra likasinnade och starta ett liknande initiativ. Klicka här för att komma till GrowGbg-community facebook gruppen.
Som premium medlem kan vi även ge dig extra stöd kring att hitta odlingsyta och realisera dina odlingsdrömmar. Läs mer här.


———


Precis ovanför Småbarnsskolan med ingång från Karl Johansgatan och Allmänna vägen finns en liten Äppellund som behöver tas om hand. Äpplena i den lilla lunden är naturligtvis till för alla majbor att smaka på. Men du kanske är en av dem som tycker om en liten stunds grönt arbete efter jobbet – Eller mitt på dagen?

 

Äppellunden i Majorna söker trädvårdare.

De här äppelträden behöver omsorg och beskärning. Ytan snyggas upp och eventuellt tillkommer lite bärbuskar för en fruktlund och en grupp som vill ta hand om bygga denna ätbara fruktlund sökes.

Observera att detta inte är en yta för odling i vanlig bemärkelse utan en fruktlund som söker dig som vill vårda träden och ev. introducera fler bärbuskar. Kanske drömmer du om att etablera en ätbar skogsträdgård för allmänheten att plocka från? Då är detta perfekta platsen för dig.

Vi kan dessutom erbjuda kunskap i trädbeskärning och annat grönt arbete.
Låter det kul? Skicka din intresseanmälan!

 

Typ av odling Gemenskaps
Land yta 300 m²
Producerar Bär, Ekologiskt, Frukt
  • Äppellunden i Majorna
  • Äppellunden i Majorna
  • Äppellunden i Majorna

Tjänster

Erbjuder boende? Nej
Säljer produkter? Nej
Tillgängliganpassad? Nej
Tjänster Kurser, Mentorskap, Nya medlemmar, Volontärarbete
Kontakta oss
Grow Here
Grow Here

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.