Odling

Valhall andelsjordbruk

Listad av: Valhall gård andelsjordbruk

Valhalls andelsjordbruk är ett jordbruk där man köper in sig genom andelar i all den mat som vi producerar på Valhall gård för andelsägarna.

Eftersom man köper andelar i det som produceras på gården så får man alltså hela andelsproduktion i avkastning på det som har producerats.

Så vill du bli självförsörjande på Eko-friendliy bra och nyttig mat hela året runt som är lokal och närodlad utan kemikalier ska du kontakta oss för mer information.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss för ett studiebesök om du vill och för att få mer information.

Typ av odling Gemenskaps
Land yta 12500 m²
Producerar Bär, Blommor, Ekologiskt, Frukt, Grönsaker, Kött
  • Valhall andelsjordbruk

Tjänster

Man köper en andel i all den maten som produceras på Valhalls andelsjordbruk. Genom att vara andelsjordburksägare i produktionen så får man all den avkastning som ens andel ger. Vilket oftas resulterar i att man blir helt självförsörjande året runt som andelsägare av all den matproduktion som sker på Valhalls andelsjordbruk. Vi odlar enligt eko friendliga principer för att få fram så bra och nyttig mat som möjligt utan rn massa kemikalier i maten du ska äta. I och med att det är du som andelsjordbruksägare som bestämmer vad vi ska odla på uppdrag åt dig. Så kapar man alla dom dyra mellanhänder som vill göra extremt stora vinster i varje led, och på den maten som du köper i butiken och konsumerar varje år. Genom att kapa bort alla mellanhänderna och alla transporter av maten. Så tillfaller dessa vinster och transportkostnader dig som andelsjordbruksägare istället. Detta gör att du får färskare mat med klart högre kvalite och som smak bättre, och dessutom till ett lägre pris än vanligtvis. Du är hjärtligt välkomna att höra av dig till oss på Valhall andelsjordbruk för mer information, och för ett eventuellt studiebesök om du vill.
Erbjuder boende? Ja
Säljer produkter? Ja
Tillgängliganpassad? Nej
Tjänster (Tillgång till) Toalett, Boende, Kurser, Mentorskap, Nya medlemmar, Säljer lokalproducerat, Studiebesök, Volontärarbete
Kontakta oss
Valhall gård andelsjordbruk
Valhall gård andelsjordbruk

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.