Mark

Wealdbrook Farm

Listad av: Wealdbrook Farm

Vår mark består av totalt 11ha, varav 4 ha åkermark. Åkern är delvis kuperad med en del ansamlingar av vatten som vi kommer att utnyttja som naturliga dammar. Skogen är imponerande blandskog som har lämnats orörd de senaste åren – det finns en hel del gamla ekar, björkar, granar, tall, asp, rönn och säkert några arter som jag har glömt. I skogen finns en ström, som är belägen i botten av en slänt, och är en källa för lugn och harmoni men också för framtida bevattning av våra odlingar.

Nuvarande användning Lantbruk
Plats Rural
Land yta
Hyra
Markägare Fastighetsägare
Avtal Årsvis
Passar bäst Djurhållning, Frukt och bär, Grönsaker, Rehabilitering, Snittblommor
  • Wealdbrook Farm
  • Wealdbrook Farm
  • Wealdbrook Farm
  • Wealdbrook Farm
  • Wealdbrook Farm

Tjänster

Vi är ett nystartat småskaligt regenerativt jordbruk och det första spadtaget togs i september 2023 därmed är vi i full sving med att förbereda oss för och implementera vår första säsong! Vi har hittills börjat odla olika svampar (shiitake och ostronskivling) i trästockar ute på gården som vi kan gå igenom och diskutera. Framförallt kan vi i utbyte mot volontärtjänster erbjuda "hands-on" event hur man anlägger en odling i enlighet med permakultur principer samt dela med oss av våra efterforskningar när det kommer till allt som har med uppstarten av ett grönsaksodlings företag att göra så som fröbeställningar, planering av vad man kan odla när och hur, samt vad som innebär att vara regenerativ som odlare.
Erbjuder boende? Nej
Vatten? Ja
Toilet? Ja
Tillgängliganpassad? Nej
Verktyg och tjänster Kompost, Verktyg
Kontakta oss
Wealdbrook Farm
Wealdbrook Farm

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.