Mark

Odlingslotter för grönsaksodling

Listad av: Sybil Sundling

Vi kommer att planera för uthyrning av odlingslotter på 10×5 meter.

Jorden är en momjäla som vi odlat grönsaker på i tjugo år till och från, den har givetvis legat som vall emellanåt. Men vi vet att den är god.

Här kommer det att finnas tillgång till hjälp med gödsel, tillgång till jorkultivator, tak för redskap, utedass. Det kommer inte att bli möjligt att bygga egna bodar i första skeendet. Vi har varit med i KRAV i alla år, så det är helt ekologiskt som gäller. På gården finns får, höns och hästar.  Vi ser helst att ni som odlar odlar ettårs-grödor i första hand, vill man odla något annat får vi ta det då, då vill vi sluta avtal under längre period.  Man kan hyra en eller flera lotter. Hyr man flera lotter så sätter vi ihop dessa till en. Det kan finnas möjlighet att få hjälp med vinterförvaring, mot extra ersättning då.

Vi vill utveckla en egenproduktion av maten för alla, det är en så härlig känsla att få äta sina egna morötter.

Nuvarande användning Lantbruk
Plats Rural
Land yta
Hyra
Markägare Fastighetsägare
Avtal Årsvis
Passar bäst Grönsaker, Kommersiell odling, Pedagogisk odling, Rehabilitering

Tjänster

Jorden är klar för odling, gödslad harvad osv osv Rådgivning av erfaren odlare på plats, möjlighet att boka grönsaksplantor för utplantering, extra kostnad. Bevattning med sjövatten finns framdragen.  
Erbjuder boende? Nej
Vatten? Ja
Toilet? Ja
Tillgängliganpassad? Nej
Verktyg och tjänster Verktygsförråd
Kontakta oss
Sybil Sundling
Sybil Sundling

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.