Event

Ny tillsammansodling i Skogome – Infomöte på Zoom

Listad av: Elinor Askmar

Ny tillsammansodling i Skogome

Vill du vara med och starta upp en ny tillsammansodling i ett spännande sammanhang? Vill du lära dig tillsammans med andra att använda regenerativa metoder i odlingen? Vill du starta ideell förening och arrendera mark?

Nu ser Fastighetskontoret och Studiefrämjandet över att starta en tillsammansodling i Skogome. I nära anslutning till andra jordbruk och på en plats med utrymme för nya verksamheter. Bli en del i att bygga upp hållbara matsystem i Göteborg!

Välkomna på Infomöte via Zoom!

Denna informationsträff riktar sig till dig som vill odla i en tillsammansodling med särskilt fokus på hållbarhet och självförsörjning. Det kommer läggas stort värde vid hållbara metoder så som regenerativt jordbruk. På en tillsammansodling odlar och skördar en grupp gemensamt av det som marken ger. Gruppen bidrar till social gemenskap och gemensamt lärande. Det finns inga individuella odlingslotter.
Ambitionen är att tillsammansodlingen ska bilda en ideell förening och själv kunna arrendera marken till årsskiftet. Så det är önskvärt om du är redo att vara del i att starta upp. Studiefrämjandet stöttar gärna i processen att bilda förening och i ert gemensamma lärande kring odlingsmetoder.
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …
Arrangeras av Studiefrämjandet Göteborg-Sjuhärad och Fastighetskontoret, Göteborgs Stad.
  • Ny tillsammansodling i Skogome – Infomöte på Zoom

Tjänster

Online? Nej
Kräver bokning? Nej
Tillgängliganpassad? Nej
Kontakta oss
Elinor Askmar
Elinor Askmar

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.