Event

Anläggning av en No-Dig Market garden

Listad av: Wealdbrook Farm

Hej alla!

Jag (Sara) och min man (Dylan) är i uppstartsfasen av vårt företag Wealdbrook Agroekologi. Vi flyttade till gården i slutet av augusti 2023 och är därmed i en väldigt hektisk (och exalterande) fas med att anlägga alla de odlingssytem inför den första kommande säsongen. Själva ”centralen” för vår operation är en no-dig marketgarden som vi skulle behöva lite extra händer för att hjälpa oss att anlägga.

Så, vecka 11, 14-17 Mars har vi planerat att lägga ner så många bäddar som möjligt och om du är sugen på att hjälpa till så är du hjärtligt välkommen! Vi kommer att hyra en elektrisk hjullastare så att arbetet ska gå så smidigt som möjligt. Det kommer att finnas massor av möjligheter att ställa frågor om permakultur, marketgardening, No-Dig, hur det är att starta företag plus massa annat; vi är alltid villiga att dela med oss av den kunskap vi har. Lunch, fika och dryck kommer att erbjudas så är du sugen på att närvara hojta gärna till om allergener eller kost så fixar vi det!

Det här evenemanget är inte tidsbundet utan vi håller dörren öppen från och med torsdag 14/3 – söndag 17/3 mellan 10:00-17:00 där ni har möjlighet att komma och gå som ni vill och kan.

Gården ligger i Trollhättans kommun utanför orten Upphärad längs med grusvägen som går från Upphärads kyrka söderut mot Nygård. Buss 630 går från Trollhättan Resecentrum till Upphärads Kyrka där vi kan plocka upp er med bil. Det går även pendeltåg från Göteborg Centralstation till Lödöse Södra där vi också kan plocka upp er. Hör av er i god tid (helst 1 vecka) om ni behöver skjuts till och från dessa stationer. Önskas skjuts av oss ser vi helst att ni har möjlighet att stanna under en hel dag 🙂

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få och hoppas att ni har möjlighet att komma ut till oss en sväng. Vi hoppas även på fint vår väder 🙂 Har ni några frågor så är det bara att ni hör av er antingen via mejl eller telefon.

Ha det fint och hoppas vi ses i slutet av vecka 11!

Sara och Dylan, Wealdbrook Agroekologi

 

  • Anläggning av en No-Dig Market garden

Tjänster

Online? Nej
Kräver bokning? Ja
Tillgängliganpassad? Ja
Pågår En dag, Ett antal timmar
Kontakta oss
Wealdbrook Farm
Wealdbrook Farm

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.