Odling

Mikrogrönsaker.se

Listad av: mikrogrönsaker.se

Inomhusodling av mikrogrönt

Vill du köpa närodlade Mikrogrönsaker i Mönsterås, Kalmar?

mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent.

Med hjälp av modern odlingsteknik i kombination med vertikal inomhusodling i stadsmiljö minskar vi energi- och vattenförbrukningen samt förkortar transportsträckan mellan producent och konsument. Odlingen är giftfri och bedrivs utan gödning. Vi odlar på klimatpositiv hampafilt som är anpassad till livsmedelsproduktion och som är naturligt nedbrytningsbar efter användning. Eftersom vi odlar i en kontrollerad miljö minskar vi matsvinnet samtidigt som våra mikrogrönsaker alltid är i säsong. 

Typ av odling Kommersiell
Land yta 70 m²
Producerar Grönsaker
  • Mikrogrönsaker.se
  • Mikrogrönsaker.se
  • Mikrogrönsaker.se
  • Mikrogrönsaker.se

Tjänster

Vi odlar och säljer mikrogrönt på den lokala marknaden med omnejd. Vi säljer direkt till privatkonsument, livsmedelsbutik och restaurang verksamhet. Våra produkter finns bland annat på ... ICA-Algots i Mönsterås REKO-ring Oskarshamn, Mönsterås och Kalmar.  
Erbjuder boende? Nej
Säljer produkter? Ja
Tillgängliganpassad? Nej
Tjänster Säljer lokalproducerat

Hemsida, länkar och försäljningskanaler

Kontakta oss
mikrogrönsaker.se
mikrogrönsaker.se

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.