Odling

Renströmska Trädgården

Listad av: Renströmska trädgården

Renströmska Trädgården: Grönsaker, blommor och närodlat

Våren 2019 öppnade Renströmska Trädgården: ett stadsjordbruk i den gamla sanatorieparken i Kålltorp, Göteborg. Vi odlar salladsgrönt och andra fräscha grönsaker, örtkryddor och vackra blommor. Vi vill skapa en mötesplats för människor som är intresserade av odling, mat och hållbar livsstil. Hos oss upplever du grönsaker på ett nytt och närmare sätt.

Typ av odling Kommersiell
Land yta 1000 m²
Producerar Blommor, Ekologiskt, Grönsaker
  • Renströmska Trädgården
  • Renströmska Trädgården
  • Renströmska Trädgården
  • Renströmska Trädgården

Tjänster

Här driver Lisa, Ritva, Bosse och Ylva en stadsodling och säljer grönsaker - mest sånt du kan äta direkt eller slänga ner i en fräsch sallad. Vi odlar även snittblommor för självplock. Men vi vill också bygga vi en plats som är härlig att vara på, dit vi hoppas du vill komma och njuta! Vi håller kurser och event då och då - följ oss på Facebook eller Instagram så får du alltid senaste nytt. Du kan också boka Renströmska Trädgården för egna event, eller varför inte ta med jobbet till oss på en kick-off? Du är alltid välkommen att hälsa på - är grinden öppen är det bara att komma in. Snacka lite, kolla runt eller hugg tag i en spade och hjälp till! Vi vill att alla ska känna sig hemma i Renströmska Trädgården.
Erbjuder boende? Nej
Säljer produkter? Ja
Tillgängliganpassad? Ja
Tjänster Kurser, Säljer lokalproducerat, Studiebesök, Tillgänglighetsanpassad, Volontärarbete

Hemsida, länkar och försäljningskanaler

Kontakta oss
Renströmska trädgården
Renströmska trädgården

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.