Odling

Odlarförening: Temperaturens parklek

Listad av: Grow Here

Örtagården Temperaturens parklek söker odlare. Vi är en liten odlarförening i Norra Biskopsgården som söker fler medlemmar. Vill du vara med och odla i en eller två odlingslådor. Vi har 6 odlingslådor tillgängliga som du kan anmäla ditt intresse på.

Odlingsförening i Norra Biskopsgården

Odlingen ligger precis vid en lekplats och har precis rustats upp nu under 2017. Här är det fint att sitta och umgås, man kan grilla, det finns en parkstuga där det hart vart språkkaféer och virkning. Parkstugan är öppen på söndagar med Kaffeservering.

Det finns 10 nybyggda odlingslådor för vår odlarförening varav 4 redan är tagna. Förutom detta finns även en gemensamhets-odling med bärbuskar och örter för allmänheten. Bilden ovan är tagen på en Stadsodlingssafari 2016, och föreställer den gemensamma odlingsdelen. Fler bilder på de nya odlingslådorna kommer inom kort. Odlingslådorna är inga vanliga pallkragar utan djupare special-snickrade odlingslådor.

Du som odlare får förutom odlingslådorna tillgång till förvaringslådor att lägga verktyg med hänglås. Vi håller även på att förhandla om att få ett riktigt förråd i anslutning till parkstugan. Man kan även låna spade och vattenkanna mm. Det finns vattentillgång och i Parkstugan finns toalett att låna.

Vi har ett medlemskap i föreningen som brukar ligga på 50-100kr/säsong och vi erbjuder kontrakt per odlingssäsong.

Vill du odla mat och gemenskap med oss i Biskopsgården? Skicka in din intresseanmälan till Birgitta!

 

Typ av odling Gemenskaps
Land yta 30 m²
Producerar Grönsaker
  • Odlarförening: Temperaturens parklek
  • Odlarförening: Temperaturens parklek

Tjänster

Erbjuder boende? Nej
Säljer produkter? Nej
Tillgängliganpassad? Nej
Tjänster Nya medlemmar
Kontakta oss
Grow Here
Grow Here

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.