Odling

Hydroponisk odling – M3 Farming

Listad av: M3- Farming

Vi är en glad odlingsduo som inte fick nog att odla på sommarhalvåret!
Idag håller vi på att bygga en prototyp-vertikal-hydroponisk-odling i en gammalt outnyttjat källarförråd i Lunden i Göteborg.

Vill ni besöka odlingen så är det bara att höra av sig på mejl eller till Jonathan på stadsodlingssafari.

Självklart säljer vi allt vi odlar och för tillfället så har vi kärat ner oss i den klassiska ört/kryddträdgården. Så nu fylls platserna av olika typer av basilika, dill och koriander.

Kan ni inte hålla er och vill smaka hyperlokalt odlade grönsaker smakar så levererar vi till restaurangen https://www.nordishmarket.com/

Hör av er om ni vill veta mer!

[email protected]

Typ av odling Kommersiell
Land yta 16 m²
Producerar Grönsaker
  • Hydroponisk odling – M3 Farming
  • Hydroponisk odling – M3 Farming

Tjänster

Allt vi odlar kan ni köpa! Vill ni besöka odlingen så är det bara att höra av sig på mejl eller till Jonathan på Grow. Vi är även med som besök på vårens Stadsodlingssafari. https://www.facebook.com/events/203504457269475 Självklart säljer vi allt vi odlar och för tillfället så har vi kärat ner oss i den klassiska ört/kryddträdgården. Så nu fylls platserna av olika typer av basilika, dill och koriander. Kan ni inte hålla er och vill smaka hyperlokalt odlade grönsaker smakar så levererar vi till restaurangen https://www.nordishmarket.com/ Hör av er om ni vill veta mer! [email protected]
Erbjuder boende? Nej
Säljer produkter? Ja
Tillgängliganpassad? Ja
Tjänster Kurser, Säljer lokalproducerat, Studiebesök, Tillgänglighetsanpassad, Volontärarbete
Kontakta oss
M3- Farming
M3- Farming

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.