Mark

Skogsgläntans odlarförening

Listad av: Skogsglantan

Skogsgläntan Odlarförening ligger i härliga Hisingsparken, med 4-H gården Kättilsröds fårhagar som en av våra närmaste grannar.

Här finns bland annat en gemensam redskapsbod, ett rejält vindskydd, utedass och trevliga lott-grannar.  Lotterna är olika stora, den minsta är på 25 kvadratmeter och den största på 100 kvadratmeter. På lotterna odlar du grönsaker, blommor, bärbuskar, men inte träd.

Området arrenderas ut av Fastighetskontoret till föreningen Skogsgläntans odlarförening. Den som vill odla i området blir medlem i föreningen och betalar kostnaden för arrende, vatten, med mera, till föreningen. Årsavgiften för att hyra lott i området består av medlemsavgift och avgift för själva lotten. Vi har gemensamma städdagar några gånger per år och alla odlare ingår i någon av våra arbetsgrupper.

Området ligger på Klaremossevägen i Hisingsparken, Göteborg. Du tar dig hit med buss 22 och 36, hållplats Klaremosse, eller buss 25, hållplats Klara. Det finns en avlastningsplats intill området, parkerar gör du på parkeringarna i början och slutet av vägen.

Är du intresserad av en lott? För att ställa dig i vår kö skickar du ett mejl till [email protected] där du anger namn, telefonnummer och adress.

Nuvarande användning Annat
Plats Suburban
Land yta
Hyra
Markägare Kommunen
Avtal Årsvis
Passar bäst Koloniodling
  • Skogsgläntans odlarförening

Tjänster

Erbjuder boende? Nej
Vatten? Ja
Toilet? Ja
Tillgängliganpassad? Nej
Verktyg och tjänster Kompost, Verktyg, Verktygsförråd
Kontakta oss
Skogsglantan
Skogsglantan

Var god skriv om relevant utbildning eller erfarenhet och dina odlingsdrömmar och mål.

Vi sparar din mejladress och ungefärliga position så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt område. Läs vår Integritetspolicy för att se hur vi tar hand om din data.